För de flesta är Gotland synonymt med varma somrar, sköna havsbad, kilometerlånga sandstränder, konserter, Kallis, lantliga toppkrogar, Visbys välrenommerade restauranger, ett rikt kulturutbud och världsarvsstaden Visbys alla sevärdheter. Men fler och fler börjar även upptäcka de andra säsongerna.

Höstens behagliga tempo

Besök oss under den milda och lugna hösten. En årstid som kan få den mest stressade storstadsbo att koppla bort jobbet och bara njuta av havspromenader, frisk luft och ett behagligt tempo.

Hyr hela hotellet under jul

Hyr hela hotellet under stämningsfulla jul- och nyårshelgerna! Upplev Visbys snötäckta ruiner, slingrande kullerstensgator och öns julmarknader som bjuder på ett rikt utbud av gotländska produkter.    

Upptäck en Gotländsk vår

Packa väskan och kom hit under den färgsprakande våren. Upplev när blommorna slår ut i de gotländska ängena och när magnolian blommar i DBW:s (De Badande Vännernas) Botaniska trädgård.

När sommartempot går ner

Eller boka din gotlandssemester under den femte årstiden som infaller från mitten av augusti och pågår en bit in i september. Då har det höga sommartempot gått ner i varv, det är fortfarande varmt i vattnet och du kan ha stränderna nästan helt för dig själv.

Hej, vi hjälper dig gärna att hitta öns alla pärlor, boka bord på restauranger, biljetter till konserter och andra evenemang – oavsett när du är här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Omkring oss

Världsarvet

Innanför muren finns flera spektakulära kyrkoruiner som minnen av den rika medeltiden.

READ MORE
Omkring oss

Wellness

Oavsett om du vill yoga, njuta av ett spa eller promenera längs med strandpromenaden.

READ MORE