Vi har en av jordens vackraste relaxavdelningar utanför dörren, oavsett om du vill jogga, koppla av med en bok eller ta ett dopp.

Joel Kvarnsmyr

15 april 2019

Inga kommentarer

Vill du stressa ner och koppla av har vi några personliga favoriter som ligger strax intill hotellet. Oavsett om du vill yoga, njuta av ett spa eller promenera längs med strandpromenaden.

Strandpromenaden

Oavsett om du vill promenera, jogga eller cykla är den fem kilometer långa strandpromenaden som går längs med kusten en upplevelse som etsar sig fast i minnet. Strandpromenaden börjar vid Kallbadhuset, fortsätter förbi badplatserna Norderstrand och Gustavsvik och slutar vid fiskeläget Flundreviken och Snäckbaden.   

Yogastudion Gotland

Yogastudion erbjuder olika former av kraftfull och stillsam yoga, meditation och qigong. Hit kan du komma vare sig du är nybörjare eller har praktiserat yoga tidigare. Vi hjälper dig gärna att boka tid och det bästa av allt är att studion ligger runt hörnet så det är bara att byta om på hotellet och gå direkt till passet. 

Selma City Spa

Vill du njuta av en spa-upplevelse i en historisk miljö? Besök Selma City Spa Wisby beläget bara fem minuter från hotellet. Här kan du ta ett dopp i den varma poolen som omges av pelare från 1400-talet, koppla av i bastun eller prova en skön spabehandling.